Assistència Tècnica Comunicació

Més que Comunicar

Fer campanyes de comunicació ja no és suficient per dinamitzar l´activitat comercial en una localitat. Hi ha que fer-les bé.

Per això, si ets dels que es pregunta per què les teues campanyes no tenen el mateix éxit que en altres sectors o localitat o dels que no entén per què han deixat de tindre efectivitat, deberies plantejar-te un canvi d´enfocament, d´objectiu o d´algú dels pasos que dones.

Des de la red de tècnics d´associacions de Confecomerç CV t´ajudem en el procés i esbrinem què pot estar fallant i com canviar-lo per a que les teues campanyes i accions de dinamització siguen un éxit.

Informa´t açí qué pot fer per tu la red de tècnics d´associacions.

  • Campanyes de dinamització

Concienciar a la societat sobre el model de comerç que Confecomerç CV defen i els seus avantatges a nivell social i econòmic i impulsar i reforçar el moviment associatiu és un dels principals eix d´actuació de la Confederació, que tracta de situar al comerç com l´agent de la ciutat que és amb el pes tan específic que té.

Per això, disenyem campanyes de comunicació, posicionament, concienciació i dinamització pròpies, sempre amb un enfocament global que permet tant a l´organització autonòmica com a les federacions provincials i sectorials, associacions locals i mercats municipals desenvolupar diferents actuacions i campanyes responent a un mateix eix creatiu, reforçant i aconseguint un major impacte a les tres provincies.

L´objectiu d´estes campanyes globals és mantindre un posicionament comú a nivell global que es tradueix en un benefici concret i quantificable a nivell local, tant per a les associacions com per als comerços associats.

Exemples d´estes actuacions son la campanya de comunicació anual, campanya de Nadal, Black Friday, campanyes de conscienciació sobre productes artesans, campanyes medioambientals, etc.

  • Tarjeta I-Más

Disposem d´un dels millors sistemes per recompensar als teus clients per a que tornen a la teua tenda: la tarjeta i-Más. Una tarjeta de fidelització que ja utilitzen més de
80.000 clients de tota la C. Valenciana en els comerços, bars, restaurants i empreses de serveis de poble o ciutat.

La tarjeta i-Más és un instrument de márketing global, fàcil i intuitiu i 100% adaptable al teu negoci, amb la que podràs dissenyar els teus propis plans de descompte i fidelització per a premiar als teus clients i així que tornen a la teua tenda.

Amb este instrument reduiràs la fugida de clients en un 10%, aumentaràs la resposta en un 30% i podràs arribar a aumentar les vendes en un 14%.
A més a més, tindràs la informació necessària per aconseguir amb èxit funcionar en el comerç online.

Deixa hui mateix de perdre el 15% dels teus descomptes directes i comença a invertir en els teus clients eficienment.

Interessant, ¿veritat?. Sol·licita més informació sobre la nostra targeta de fidelització I-Más:

Información tarjeta i-más
Nombre/Nom
Apellidos/Cognoms
Política de privacidad *
reCAPTCHA
  • Márketing directe

El comerç de persona a persona és una de las banderes del model de comerç que Confecomerç CV representa i les noves tecnologies ens permeten traslladar aquesta relació a altres molts escenaris per reforçar el vincle comerç-client i donar-li el màxim benefici a aquesta relació.

 

Des de Confecomerç CV oferim als nostres associats un servei avançat i professional de enviament de SMS personalitzats, des de el que podràs enviar als teus clients tants senzills missatges de text, com xicotetes pàgines web amb imatges, text i contingut web, o enquestes per tal de mesurar la satisfacció dels teus clients. Compliràs amb tota la normativa en màteria de Protecció de Dades i podràs avaluar l´efectivitat de les teues campanyes ràpidament.

 

Sols per pertànyer a Confecomerç CV tens accés a este instrument Premium amb tarifa d´associat.

 

Preu del missatge. 0,045 € + IVA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad