Comerç Unit d´Alacant, Castelló i València

175 ASSOCIACIONS I FEDERACIONS TERRITORIALS I SECTORIALS

LA FORÇA DE LA UNITAT: ALACANT, CASTELLÓ I VALÈNCIA

APOSTEM PER LA DEFENSA DELS INTERESSOS DEL NOSTRE SECTOR

POTENCIEM LA COMPETITIVITAT EMPRESARIAL

FOMENTEM LA DINAMITZACIÓ I INNOVACIÓ COMERCIAL

SOM LA VEU DEL COMERÇ DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Et sumes al moviment Confecomerç CV?

Som l´organització empresarial del comerç de la nostra Comunitat, que vetlla pels interessos del sector i el foment de l´associacionisme, que ostenta la máxima representativitat a nivell autonòmic, desenvolupant una funció vertebradora i transversal, afavorint la participació i unió per a potenciar accions comunes amb la finalitat de fomentar un sector, que constitueix un dels principals motors de la nostra economía, amb un 12% del PIB, més de 300.000 treballadors i un volum de negoci superior als 22.000 milions d´euros a l´any.

%

EL COMERÇ REPRESENTA EL 12% DEL PIB DE LA COMUNITAT

MÉS DE 300.000 TREBALLADORS FORMEN PART DEL NOSTRE SECTOR

GENEREM UN VOLUM DE NEGOCI DE MÉS DE 22.000 MILIONS A L´ANY

Últimes noticies

JUNTS SOM + COMERÇ

Confecomerç CV naix amb el concepte de que junts som més comerç, reunint esforços i remant tots junts en la mateixa direcció. Fruit de la suma de dos potents Confederacions (CECOVAL i COVACO) es crea esta nova i emergent organització empresarial, Confecomerç CV, que constitueix la imatge del creixement i la consolidació en materia de representativitat, capacitat de interlocució, sent valedora dels interessos del sector e impulsora d´iniciatives per al desenvolupament d´un comerç altament competitiu.

FUNCIÓ VERTEBRADORA I TRANSVERSAL

El nostre valor estratègic és la cohesió i la importància que li donem al foment del associacionisme, amb una verdadera aposta per la participació, la cooperació, el diàleg i el consens. La nostra Confederació promou els interessos del sector, fomentant la competitivitat de tots els nostres comerços, de nord a sud de la Comunitat. Esta intensa funció és la que ens dóna l´oportunitat d´exercir de portaveu, en cadascú dels àmbits en els que es tracten qüestions relacionades amb el sector del comerç, peça clau de la nostra economía i del foment del treball i la riquesa de municipis i ciutats que formen part de la nostra autonomía.

UNA ORGANITZACIÓ EMPRESARIAL COMPROMESA

Les pymes, micropymes i autònoms del sector comerç tenen una necessitat comú d´informació, assessorament i capacitat d´accés i implantació a les noves tecnologies. El nostre principal objectiu es recolçar, ajudar i mantenir nostra màxima col.laboració i atenció constant, per atendre els canvis que es produeixen en l´entorn socioeconòmic i en la revisió de models de treball i de gestió, que requereixen d´una aposta més ferma per la innovació i la competitivitat, sempre tenint en compte la garantía del respecte i preservació del nostre medi ambient i la aposta per la responsabilidad social corporativa.

Defensa a Nivell Nacional

ÚNICA DEFENSORA A NIVELL NACIONAL DELS INTERESSOS DEL COMERÇ DE LA COMUNITAT

Interlocució Institucional

EXERCIM DE PORTAVEU I AFAVORIM LA INTERLOCUCIÓ INSTITUCIONAL

Comerç Competitiu

IMPULSEM INICIATIVES PER AL DESENVOLUPAMENT D´UN COMERÇ COMPETITIU

ON ESTEM

Sede en C/Navellós, 9, 1º 46003 València

96 353 20 37

info@confecomerc.es

CONFECOMERÇ CV

CONECTA AMB NOSALTRES:

Contacto principal
Nombre/Nom
Apellidos/Cognoms
Política de privacidad *
reCAPTCHA

Que diuen de nosaltres

 • positive review  Por mi experiencia de mas de 25 años en el mundo de la empresa y del comercio , sé que estar dentro de una Asociacion es lo mejor que podemos hacer , pero no para que nos solucionen nuestros problemas , si no para ayudar a solucionar los problemas de todos Adelante ¡ Y sobre todo RENOVACION , ENTUSIASMO , PERSEVERANCIA , CONTACTOS , DEDICACION , EQUIPO y OBJETIVOS ...

  thumb Emi Climent Boix
  11/26/2018

  5 star review  Me parece fundamental y absolutamente necesario saber quien somos y que labor desempeñamos en nuestra sociedad. De ahí la necesidad de sentirnos arropados y unidos.

  thumb Antonio Sanchez Honrubia
  7/04/2015

  5 star review  Debeberia de hunirse más los comerciantes, la unión hace la fuerza

  thumb Carmen Senent Esteve
  1/15/2019
 • 5 star review  La voz que necesita el comercio

  thumb Luis Prz
  10/23/2014

  5 star review  Trabajando por una sociedad de consumo responsable, eficaz, de calidad y social.

  thumb Vicente Montalva Beneyto
  3/25/2017

  5 star review  Permenante ocupada en defender los intereses de los comerciantes, incluso de aquellos que ni tan siquiera saben que existen. Eso es tener actitud de mejora constante.

  thumb Manuel Amat Payá
  2/27/2018
 • 5 star review  El simple hecho de tener un foro de encuentro para poner en común las distintas sensibilidades y necesidades, y poder trasmitirlas en un canal único de enlace con las administraciones, es algo fundamental

  thumb Juan Ramón Ciclo-mania Novelda
  5/04/2018