Et sumes al moviment Confecomerç?

Som l´organització empresarial del comerç de la nostra Comunitat, que vetlla pels interessos del sector i el foment de l´associacionisme, que ostenta la máxima representativitat a nivell autonòmic, desenvolupant una funció vertebradora i transversal, afavorint la participació i unió per a potenciar accions comunes amb la finalitat de fomentar un sector, que constitueix un dels principals motors de la nostra economía, amb un 12% del PIB, més de 300.000 treballadors i un volum de negoci superior als 22.000 milions d´euros a l´any.

%

EL COMERÇ REPRESENTA EL 12% DEL PIB DE LA COMUNITAT

MÉS DE 300.000 TREBALLADORS FORMEN PART DEL NOSTRE SECTOR

GENEREM UN VOLUM DE NEGOCI DE MÉS DE 22.000 MILIONS A L´ANY

TIENDA-DE-TELAS
ZAPATERO-TIENDA-DE-REPARACION
FLORISTERIA
FERRETERIA

Últimes noticies

Naix la Comissió de Relacions Laborals de Confecomerç

Naix la Comissió de Relacions Laborals de Confecomerç

La gran majoria dels convenis col·lectius sectorials d'aplicació en el sector es firmen en el si de la Confederació, a través de les seues organitzacions membre   La Comissió de Relacions Laborals de Confecomerç s'ha constituït este 2024 amb representants de les...

read more
representación estatal

Defensa a nivell nacional

Única defensora a nivell nacional dels interessos del comerç de la comunitat

Interlocucion-Institucional

Interlocució Institucional

Exercim de portaveu i afavorim la interlocució institucional

Comercio-Competitivo

Comerç Competitiu

Impulsem iniciatives per al desenvolupament d´un comerç competitiu

Portaveu i referent del xicotet comerç de la CV

Confecomerç CV naix amb el concepte de que junts som més comerç, reunint esforços i remant tots junts en la mateixa direcció. Fruit de la suma de dos potents Confederacions (CECOVAL i COVACO) es crea esta nova i emergent organització empresarial, Confecomerç CV, que constitueix la imatge del creixement i la consolidació en materia de representativitat, capacitat de interlocució, sent valedora dels interessos del sector e impulsora d´iniciatives per al desenvolupament d´un comerç altament competitiu.

BTT Alicante

Funció vertebradora i transversal

El nostre valor estratègic és la cohesió i la importància que li donem al foment del associacionisme, amb una verdadera aposta per la participació, la cooperació, el diàleg i el consens. La nostra Confederació promou els interessos del sector, fomentant la competitivitat de tots els nostres comerços, de nord a sud de la Comunitat. Esta intensa funció és la que ens dóna l´oportunitat d´exercir de portaveu, en cadascú dels àmbits en els que es tracten qüestions relacionades amb el sector del comerç, peça clau de la nostra economía i del foment del treball i la riquesa de municipis i ciutats que formen part de la nostra autonomía.

 

Una organització empresarial compromesa

Les pymes, micropymes i autònoms del sector comerç tenen una necessitat comú d´informació, assessorament i capacitat d´accés i implantació a les noves tecnologies. El nostre principal objectiu es recolçar, ajudar i mantenir nostra màxima col.laboració i atenció constant, per atendre els canvis que es produeixen en l´entorn socioeconòmic i en la revisió de models de treball i de gestió, que requereixen d´una aposta més ferma per la innovació i la competitivitat, sempre tenint en compte la garantía del respecte i preservació del nostre medi ambient i la aposta per la responsabilidad social corporativa.

 

BTT Alicante

Dis-nos alguna cosa

Contacto principal
Nombre/Nom
Apellidos/Cognoms
Política de privacidad *
reCAPTCHA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad