campaña que sensibiliza sobre la repercusión de la decisión de compra

#ElFuturoQueCompras campaña de Confecomerç CV que sensibiliza sobre la repercusión de la decisión de compra en el territorio y en nuestro futuro más próximo.

Et sumes al moviment Confecomerç CV?

Som l´organització empresarial del comerç de la nostra Comunitat, que vetlla pels interessos del sector i el foment de l´associacionisme, que ostenta la máxima representativitat a nivell autonòmic, desenvolupant una funció vertebradora i transversal, afavorint la participació i unió per a potenciar accions comunes amb la finalitat de fomentar un sector, que constitueix un dels principals motors de la nostra economía, amb un 12% del PIB, més de 300.000 treballadors i un volum de negoci superior als 22.000 milions d´euros a l´any.

%

EL COMERÇ REPRESENTA EL 12% DEL PIB DE LA COMUNITAT

MÉS DE 300.000 TREBALLADORS FORMEN PART DEL NOSTRE SECTOR

GENEREM UN VOLUM DE NEGOCI DE MÉS DE 22.000 MILIONS A L´ANY

Últimes noticies

CONFECOMERÇ CV considera incomprensible que no se cuente con el comercio en la comisión especial para la reconstrucción social, económica y sanitaria de les corts

CONFECOMERÇ CV considera incomprensible que no se cuente con el comercio en la comisión especial para la reconstrucción social, económica y sanitaria de les corts

La Confederació del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (CONFECOMERÇ CV) considera incomprensible que en la comisión especial para la Reconstrucción Social, Económica y Sanitaria de Les Corts no haya representación del comercio, teniendo en cuenta su peso y valor añadido dentro del tejido empresarial y de las aportaciones que podrían trasladar en materia de desarrollo territorial para la Comunitat, como fuente principal de riqueza de los municipios, ante un escenario tan importante como es la recuperación económica de la autonomía de la que dependen miles de familias y trabajadores.

read more
 • positive review  Por mi experiencia de mas de 25 años en el mundo de la empresa y del comercio , sé que estar dentro de una Asociacion es lo mejor que podemos hacer , pero no para que nos solucionen nuestros problemas , si no para ayudar a solucionar los problemas de todos Adelante ¡ Y sobre todo RENOVACION , ENTUSIASMO , PERSEVERANCIA , CONTACTOS , DEDICACION , EQUIPO y OBJETIVOS ...

  Emi Climent Boix Avatar Emi Climent Boix
  November 26, 2018

  5 star review  Debeberia de hunirse más los comerciantes, la unión hace la fuerza

  Carmen Senent Esteve Avatar Carmen Senent Esteve
  January 15, 2019

  5 star review  El simple hecho de tener un foro de encuentro para poner en común las distintas sensibilidades y necesidades, y poder trasmitirlas en un canal único de enlace con las administraciones, es algo fundamental

  Juan Ramón Ciclo-mania Novelda Avatar Juan Ramón Ciclo-mania Novelda
  May 4, 2018
 • 5 star review  Me parece fundamental y absolutamente necesario saber quien somos y que labor desempeñamos en nuestra sociedad. De ahí la necesidad de sentirnos arropados y unidos.

  Antonio Sanchez Honrubia Avatar Antonio Sanchez Honrubia
  July 4, 2015

  5 star review  Trabajando por una sociedad de consumo responsable, eficaz, de calidad y social.

  Vicente Montalva Beneyto Avatar Vicente Montalva Beneyto
  March 25, 2017

  5 star review  La voz que necesita el comercio

  Luis Prz Avatar Luis Prz
  October 23, 2014
 • 5 star review  Permenante ocupada en defender los intereses de los comerciantes, incluso de aquellos que ni tan siquiera saben que existen. Eso es tener actitud de mejora constante.

  Manuel Amat Payá Avatar Manuel Amat Payá
  February 27, 2018

JUNTS SOM + COMERÇ

Confecomerç CV naix amb el concepte de que junts som més comerç, reunint esforços i remant tots junts en la mateixa direcció. Fruit de la suma de dos potents Confederacions (CECOVAL i COVACO) es crea esta nova i emergent organització empresarial, Confecomerç CV, que constitueix la imatge del creixement i la consolidació en materia de representativitat, capacitat de interlocució, sent valedora dels interessos del sector e impulsora d´iniciatives per al desenvolupament d´un comerç altament competitiu.

FUNCIÓ VERTEBRADORA I TRANSVERSAL

El nostre valor estratègic és la cohesió i la importància que li donem al foment del associacionisme, amb una verdadera aposta per la participació, la cooperació, el diàleg i el consens. La nostra Confederació promou els interessos del sector, fomentant la competitivitat de tots els nostres comerços, de nord a sud de la Comunitat. Esta intensa funció és la que ens dóna l´oportunitat d´exercir de portaveu, en cadascú dels àmbits en els que es tracten qüestions relacionades amb el sector del comerç, peça clau de la nostra economía i del foment del treball i la riquesa de municipis i ciutats que formen part de la nostra autonomía.

UNA ORGANITZACIÓ EMPRESARIAL COMPROMESA

Les pymes, micropymes i autònoms del sector comerç tenen una necessitat comú d´informació, assessorament i capacitat d´accés i implantació a les noves tecnologies. El nostre principal objectiu es recolçar, ajudar i mantenir nostra màxima col.laboració i atenció constant, per atendre els canvis que es produeixen en l´entorn socioeconòmic i en la revisió de models de treball i de gestió, que requereixen d´una aposta més ferma per la innovació i la competitivitat, sempre tenint en compte la garantía del respecte i preservació del nostre medi ambient i la aposta per la responsabilidad social corporativa.

Defensa a Nivell Nacional

ÚNICA DEFENSORA A NIVELL NACIONAL DELS INTERESSOS DEL COMERÇ DE LA COMUNITAT

Interlocució Institucional

EXERCIM DE PORTAVEU I AFAVORIM LA INTERLOCUCIÓ INSTITUCIONAL

Comerç Competitiu

IMPULSEM INICIATIVES PER AL DESENVOLUPAMENT D´UN COMERÇ COMPETITIU

ON ESTEM

96 353 20 37

info@confecomerc.es

CONFECOMERÇ CV

CONECTA AMB NOSALTRES:

Contacto principal
Nombre/Nom
Apellidos/Cognoms
Política de privacidad *
reCAPTCHA

Que diuen de nosaltres