Et sumes al moviment Confecomerç?

Som l´organització empresarial del comerç de la nostra Comunitat, que vetlla pels interessos del sector i el foment de l´associacionisme, que ostenta la máxima representativitat a nivell autonòmic, desenvolupant una funció vertebradora i transversal, afavorint la participació i unió per a potenciar accions comunes amb la finalitat de fomentar un sector, que constitueix un dels principals motors de la nostra economía, amb un 12% del PIB, més de 300.000 treballadors i un volum de negoci superior als 22.000 milions d´euros a l´any.

%

EL COMERÇ REPRESENTA EL 12% DEL PIB DE LA COMUNITAT

MÉS DE 300.000 TREBALLADORS FORMEN PART DEL NOSTRE SECTOR

GENEREM UN VOLUM DE NEGOCI DE MÉS DE 22.000 MILIONS A L´ANY

TIENDA-DE-TELAS
ZAPATERO-TIENDA-DE-REPARACION
FLORISTERIA
FERRETERIA

Últimes noticies

representación estatal

Defensa a nivell nacional

Única defensora a nivell nacional dels interessos del comerç de la comunitat

Interlocucion-Institucional

Interlocució Institucional

Exercim de portaveu i afavorim la interlocució institucional

Comercio-Competitivo

Comerç Competitiu

Impulsem iniciatives per al desenvolupament d´un comerç competitiu

Portaveu i referent del xicotet comerç de la CV

Confecomerç CV naix amb el concepte de que junts som més comerç, reunint esforços i remant tots junts en la mateixa direcció. Fruit de la suma de dos potents Confederacions (CECOVAL i COVACO) es crea esta nova i emergent organització empresarial, Confecomerç CV, que constitueix la imatge del creixement i la consolidació en materia de representativitat, capacitat de interlocució, sent valedora dels interessos del sector e impulsora d´iniciatives per al desenvolupament d´un comerç altament competitiu.

BTT Alicante

Funció vertebradora i transversal

El nostre valor estratègic és la cohesió i la importància que li donem al foment del associacionisme, amb una verdadera aposta per la participació, la cooperació, el diàleg i el consens. La nostra Confederació promou els interessos del sector, fomentant la competitivitat de tots els nostres comerços, de nord a sud de la Comunitat. Esta intensa funció és la que ens dóna l´oportunitat d´exercir de portaveu, en cadascú dels àmbits en els que es tracten qüestions relacionades amb el sector del comerç, peça clau de la nostra economía i del foment del treball i la riquesa de municipis i ciutats que formen part de la nostra autonomía.

 

Una organització empresarial compromesa

Les pymes, micropymes i autònoms del sector comerç tenen una necessitat comú d´informació, assessorament i capacitat d´accés i implantació a les noves tecnologies. El nostre principal objectiu es recolçar, ajudar i mantenir nostra màxima col.laboració i atenció constant, per atendre els canvis que es produeixen en l´entorn socioeconòmic i en la revisió de models de treball i de gestió, que requereixen d´una aposta més ferma per la innovació i la competitivitat, sempre tenint en compte la garantía del respecte i preservació del nostre medi ambient i la aposta per la responsabilidad social corporativa.

 

BTT Alicante

Dis-nos alguna cosa

Contacto principal
Nombre/Nom
Apellidos/Cognoms
Política de privacidad *
reCAPTCHA
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad