Objetius

Fomentar y defendre

Fomentar y defendre el teixit empresarial comercial de la Comunitat, promovent la competitivitat de les empreses i l´emprenedoria, així com l´associacionisme de les xicotetes i mitjanes empreses del sector.

Representar

Representar y defendre els interessos generals i comuns dels seus associats a la societat, incloent expresament els propiament laborals, amb mitjans tècnics típics d´acció, entre altres, la negociació col.lectiva laboral, el plantejament, en el seu cas, de conflictes col. lectius de treball, el diàleg social i la participación institucional als organismes de les administracions públiques.

Formació

Fomentar una formació de qualitat, amb l´objectiu de pujar el nivell general de qualificació i atendre les necessitats i demandes del sistema productiu.

Competitivitat

Potenciar la millora de la competitivitat de les empreses integrants, detectant necessitats, oferint instruments, prestació de serveis i promovent estrategies i serveis conjunts aprofitant les sinergies sorgides de la cooperació.

Qualitat, innovació i gestió del coneixement

Incorporació de pymes comercials a la cultura de la qualitat, innovació i gestió del coneixement.

Responsabilitat social

Portar a terme la responsabilitat social, mitjançant un conjunt de compromisos d´ordre diferent, econòmic social i ambiental, adoptats per la associació constituint un valor afegit al compliment de la legislació aplicable, contribuint així mateix al progrés social i econòmic en un marc de desenvolupament sostenible.

Autònoms

Foment del treball autònom, tant dels actuals autònoms com dels que emprenen.

Contactes i col.laboracions

Establir i fomentar contactes i col.laboracions amb entitats nacionals i internacionals d´ anàloga naturalesa, finalitat i objectius comuns, facilitant a les empreses i entitats integrades en Confecomerç CV similars relacions.

Exigències i defensa

Actuar com a mecanisme canalitzador de les inquietuds, exigències i defensa dels interessos dels seus membres, a l´àmbit de la Comunitat Valenciana, actuant així mateix com organisme integrador dels mateixos, procurant l´unificació d´aquests interessos a l´àmbit autonòmic, respectant la independència dels propis membres.

Organismes públics o privats

Formar part d´aquells organismes públics o privats que tinguen per missió elaborar estudis o propostes en relació amb temàtiques socioeconòmiques que afecten a la problemàtica del món empresarial del comerç i els autònoms.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad