Se celebrarà a València el dia 19 de setembre de 2024

RETAIL future, el fòrum de tendències i transformació pioner en la Comunitat Valenciana i dirigit a impulsar la transformació del xicotet comerç i l’artesania, ja té data per a la seua pròxima celebració: el dijous 19 de setembre de 2024. L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració de Confecomerç, es realitzarà en Caixaforum, i ja és possible la reserva de places en www.retailfuture.es.

En esta 7a edició, Retail Future proposa una jornada d’aprenentatge i experiències amb les ponències i taules redones més inspiradores i disruptives. L’objectiu és aportar informació, coneixements, exemples i idees que ajuden els xicotets i mitjans comerços a adaptar-se i continuar avançant en la transformació dels seus negocis.

Enguany, a més, els 100 primers comerços i negocis d’artesania que es registren podran entrar de manera gratuïta en un programa d’acceleració d’intel·ligència artificial dissenyat específicament per a comerciants i artesans.

Com serà RETAIL future 2024?

En el matí del 19 de setembre, RETAIL future 2024: Liderant el futur del comerç comptarà amb un programa de taules redones i ponències d’experts/as amb reflexions sobre l’impacte de la geopolítica en el retail, l’avanç de la digitalització, els canvis en els hàbits de consum, diversos exemples de botigues del futur per a subsectors com les llibreries, cura i bellesa i els forns i pastisseries i casos d’èxit de xicotets comerços transformats en grans retailers.

També es presentarà Comerç connectat, una plataforma d’impuls a la competitivitat i la transformació digital del xicotet comerç.

A més, s’entregaran de nou els reconeixements a E-líders de la Comunitat Valenciana: experiències de xicotets comerços i negocis d’artesania que avancen en la seua transformació, incorporant innovació i tecnologia a la seua gestió.

A la vesprada, en LAB RETAIL future 2024: Connexió IA s’abordarà l’impacte de la intel·ligència artificial i les oportunitats que ofereix al retail.

Conscients del canvi de paradigma que suposa l’ús de la intel·ligència artificial en tots els sectors, la trobada aposta per ajudar a aprofitar els avantatges que ofereix esta tecnologia.

El nou programa d’acceleració d’intel·ligència artificial ensenya les ferramentes necessàries per al dia a dia d’un negoci, analitzar dades, crear imatges o vídeos, instal·lar assistents virtuals o bots.

Set anys de Retail Future

RETAIL future s’ha establit com un esdeveniment anual organitzat per l’Oficina PATECO – Comerç i Territori del Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana i la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.

Des del seu inici, en 2018, ha servit com a plataforma d’aprenentatge, intercanvi d’experiències i exposició de tendències per al comerç i l’artesania. Proporciona recursos teòrics i pràctics per a abordar la inevitable transformació requerida per la societat i els consumidors actuals.

 

Més informació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad