Comercios y Servicios VI impulsa una campanya en la qual els agraciats podran convidar a estes instal·lacions esportives a quatre amics

07/07/2024. Comercios y Servicios VI junt a la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Villena llança una campanya que sortejarà 200 entrades per a gaudir de la piscina municipal durant els mesos de juliol i agost. “Ir a la piscina del poli en verano es de Villena, lo mejor” pretén augmentar l’afluència a estes instal·lacions esportives i al mateix temps impulsar el comerç local

L’acció, que s’inicia hui 1 de juliol, distribuirà 100 entrades al juliol i altres 100 a l’agost. El primer sorteig està programat per al 72 de juliol. Per a participar , en l’aplicació 3400 de Comercios y Servicios VI s’ha creat el botó “Sorteo piscina”.

La dinàmica del sorteig és senzilla : els participants han de compartir on troben la seua vestimenta perfecta per a un dia de piscina en els comerços associats. En fer-ho, entren en la possibilitat de guanyar una de les cinc entrades per a la piscina municipal – 7 per a ells i altres quatre perquè conviden als seus amics-.

En este sentit, la regidora d’Esports de Villena, Maite Gandia, ha expressat el seu entusiasme per la colaboració : “Amb esta acció no sols fomentem un estil de vida saludable entre els nostres veïns, sinó que també impulsem l’economia local, fent costat a les nostres empreses”.

Per part seua, la presidenta de Comercios y Servicios VI, Eva Iglesias, ha destacat la importància de la sinergia entre el comerç i les activitats esportives: “Esta acció és un clar exemple de col·laboració entre el sector públic i el privat. Així, cada entrada a la piscina no sols representa un dia de diversió i esport, sinó també un compromís amb el suport als nostres comerços locals”.

FOTOS-NOTA-DE-PRENSA-SORTEO-PISCINA-2024-(1)

 

Piscina municipal

La piscina municipal del poliesportiu de Villena ha obert les seues portes al públic, oferint una temporada de natació que s’estendrà fins al 27 d’agost. La instal·lació funcionarà diàriament des de les 7:30 fins a les 20.00 hores.

El preu d’entrada és de 3,30 euros per al públic general durant els dies laborables i de 3,90 euros durant els caps de setmana i festius . Els posseïdors de la targeta FDM gaudiran de tarifes reduïdes, i hi ha disponibles bons de 25 i 50 entrades per als qui desitgen fer ús freqüent de la piscina durant la temporada.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad