Es podran sol·licitar entre el 24 de maig i el 26 de juny de 2024

La Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme ha convocat ajudes destinades a la realització d’accions formatives en matèria d’innovació disruptiva i intel·ligència artificial.

Les subvencions, que poden sol·licitar col·legis professionals, associacions empresarials i associacions professionals de la Comunitat Valenciana, finançaran fins al 90% del cost del projecte, amb un import màxim de 30.000 euros.

 

Què es pot subvencionar?

Organització d’activitats formatives i esdeveniments en matèria d’intel·ligència artificial i innovació disruptiva (Big data, 5G, Internet de les Coses, blockchain), destinada a la qualificació dels seus integrants.

El pressupost del projecte haurà de ser igual o superior a 3.000 euros.

Les accions formatives tindran una duració d’entre 4 i 50 hores.

La quantia de les subvencions s’establirà en funció de la valoració dels projectes presentats, de conformitat amb el resolc sèptim d’esta convocatòria.

 

Sol·licituds

La presentació de les sol·licituds es realitzarà únicament de manera telemàtica a través de la Seu electrònica de la Generalitat.

La data per a presentar les sol·licituds comprén des del 24 de maig fins al 26 de juny de 2024. Únicament podrà presentar-se un projecte per entitat.

Existeix la possibilitat que diversos beneficiaris puguen fer una presentació conjunta. En eixe cas, hauran de fer-se constar els compromisos d’execució assumits per cadascuna de les entitats.

 

Més informació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad