Finalitzada la Campanya de Primavera del Comerç 2024 l’Associació de Comerciants de l’Alt Palància, integrada en FECAP i en Confecomerç, ha realitzat el sorteig públic dels 1.000 euros en premis, amb la presència de la Reina Major Valeria Marín Magdalena i la Infantil Manuela Guillén Escrig de Festes de Segorbe 2023.

La Campanya de Primavera del Comerç 2024 organitzada per l’Associació de Comerciants de l’Alt Palància “A.C.A.P.” que s’ha realitzat durant els mesos d’abril i maig, s’ha donat per acabada amb el sorteig de 1.000 euros en premis, repartits en 7 premis (cuatros premis de 50€, un de 100€, un altre de 200€ i el premi més important de 500€). La campanya té per objectiu el reforç del comerç local i de proximitat de l’Alt Palància.

Valeria i Manuela han extrets un total de set bitllets en presència de Gabriel Marín Sánchez i Antonio Tortajada Morro, secretari i vocal de la junta respectivament de A.C.A.P. i el regidor de l’Ajuntament de Segorbe Ricardo Pascual Plasència. També han presenciat el sorteig Ana Moreno Sanz de la Balança a granel entre altres.

En el sorteig han pogut participar tots els clients que han comprat i emplenat bitllets en els establiments comercials adherits a la campanya i associats a a.C.A.P. que s’han distingit pel cartell al·lusiu a la campanya. Durant la mateixa s’han utilitzat un total de 7.000 bitllets amb opció a premi.

Les persones guanyadores podran canviar els premis en realitzar les seues compres en qualsevol dels comerços participants en la campanya.

Campaña de Primavera del Comercio 2024 ACAP

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad