L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, s’ha reunit amb Confecomerç per a abordar diferents actuacions relatives al comerç local.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, al costat del president de l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, Ximo Escamilla, i la tècnica de comerç municipal, Silvia Asensi, es van reunir amb la secretària general de Confecomerç, Amparo Barroso, i amb la tècnica María Jesús Torres.

Durant la reunió es va tractar la redacció del primer informe sectorial biennal del comerç local de Vilamarxant, un treball estadístic minuciós que s’ha estat recopilant per part de l’àrea municipal des de fa un any. També es va abordar l’accés a la plataforma de formació en línia i als cursos presencials que oferix la Confederació als comerços i els avantatges d’associar la nostra associació local dins de Confecomerç.

Així mateix, tant els tècnics com la regidoria de Promoció Econòmica van compartir experiències, estratègies comercials i coneixements sobre la problemàtica del comerç local, les ferramentes i accions per a potenciar-lo i els objectius comuns que s’haurien d’impulsar per a assegurar el seu protagonisme.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad