Rafael Torres, president de Confecomerç, i Pablo García Medrano, responsable de l’àrea de Partners i Aliances de qdq, han firmat un acord de col·laboració per a impulsar la digitalització en el xicotet comerç i en les empreses de servicis associades de la Comunitat Valenciana a través del programa Kit Digital.

 

Es tracta d’una col·laboració estratègica entre la Confederació, que representa a 203 federacions, associacions, gremis i mercats municipals de la Comunitat Valenciana i a més de 12.000 petits i mitjans establiments comercials i de servicis, i qdq, empresa que ofereix servicis i solucions digitals per a pimes i autònoms.

 

Amb este acord, totes dues entitats -en qualitat d’agents digitalitzadors- s’alien per a acompanyar i assessorar els xicotets comerços associats en els seus processos de digitalització a través de les ajudes del Kit Digital fins als 12.000 euros per empresa.

 

En la Comunitat Valenciana hi ha 42.988 pimes i micropimes de comerç que es poden beneficiar de les subvencions del programa Kit Digital que convoca l’entitat pública Red.es, segons ha explicat el president de Confecomerç per a qui esta iniciativa “sens dubte contribuirà a reduir la bretxa digital en el sector i transformar-lo per a millorar la seua competitivitat”.

 

Torres ha incidit en què esta ajuda pot “marcar, especialment, la diferència” per al segment de micropimes i autònoms, que representa el 98,5% del sector en la Comunitat Valenciana i que encara es troba en etapes primerenques del seu procés de transformació digital, d’ací la rellevància del conveni de col·laboració firmat amb qdq.

 

En eixe sentit, Pablo García, el responsable en l’àrea de Partners i Aliances de qdq, posa l’accent que “ens trobem davant un context extraordinàriament beneficiós al nostre país per a maximitzar l’adquisició del Kit Digital i el desplegament de servicis i solucions tecnològiques que ajuden els xicotets empresaris a continuar creixent i complir els seus objectius de negoci”.

 

L’acord durarà fins que finalitzen les ajudes establides pel Govern per a les convocatòries dels autònoms, microempreses i pimes. Les empreses interessades poden obtindre més informació sobre les solucions disponibles i el procés d’implementació en este link: https://soluciones.qdqmedia.com/fondos-europeos-confecomerc

 

Ajudes de fins a 12.000 euros per autònom o pime

 

El Kit Digital es va crear amb la finalitat de donar suport a la transformació de petites empreses, microempreses i autònoms, i permetre al teixit empresarial acompanyar-li en la immersió de solucions digitals que permeten augmentar el seu nivell de maduresa digital. El programa s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’agenda Espanya Digital 2025 i del Pla de Digitalització de Pimes.

 

El Kit Digital funcionarà fins a 2025. Les solucions subvencionades pel programa poden arribar fins als 12.000 euros per empresa i inclouen:

Lloc web i presència bàsica en Internet
Comerç electrònic
Gestió de xarxes socials
Gestió de clients
Business Intelligence i Analítica
Gestió de Processos
Factura electrònica
Servicis i ferramentes d’oficina virtual
Comunicacions Segures
Ciberseguretat
Presència avançada en Internet
Marketplace

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad