Una delegació de la Confederación de Comercio de Castilla i León (CONFERCO) va visitar el passat 14 de març la seu de Confecomerç per a conéixer en primera persona el treball que des de la patronal del xicotet comerç de la Comunitat Valenciana s’està fent per a posar en valor este sector, que en el territori representa el 13,4% del Valor Afegit Brut (VAB) i que, amb prop de 220.000 llocs de treball, és la segona activitat, només per darrere de l’Administració Pública, que més ocupació genera.

La reunió va permetre a totes dues organitzacions posar en comú molts dels reptes compartits pel xicotet comerç associat de totes dues comunitats autònomes, i compartir les solucions i estratègies que cadascuna d’elles implementa per a ajudar les pimes comercials a ser més competitives, enfortir el teixit associatiu i conscienciar sobre la importància de la compra en el xicotet comerç de proximitat.

CONFERCO és l’organització que representa al sector comercial de Castella i Lleó des de 1988. La Confederació agrupa les organitzacions provincials de comerç, a les quals representa i defén.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad