• La iniciativa obri les portes a estos professionals perquè mostren les seues creacions en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat
  • El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de maig

 

proyecto a los profesionales valencianos de interiorismo para la decoración de NavidadValència, 10 de maig de 2024. L’Associació de Venedors del Mercat Central de València fa una cridada a projecte als professionals d’interiorisme de la Comunitat Valenciana per a la decoració de Nadal d’enguany.

La iniciativa té com a objectiu obrir les portes i donar protagonisme a estos professionals perquè mostren les seues creacions en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat que, com a referent de productes d’alimentació frescos i de qualitat, cobra especial rellevància en les dates nadalenques, en les quals les celebracions amb familiars i amics entorn de la taula ocupen un lloc molt especial.

A través d’esta convocatòria, l’Associació de Venedors del Mercat Central, amb la col·laboració del Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat Valenciana (CDICV) -que ha participat activament en l’elaboració de les bases-, seleccionarà a un professional o estudi al qual se li encarregarà el projecte de disseny, producció, muntatge i desmuntatge de la decoració de Nadal del recinte, garantint que quede inalterat i que, després de les dates nadalenques, torne al seu estat original.

La cridada a projecte és una sol·licitud oberta per a la contractació de professionals d’una àrea específica, tenint en compte els seus treballs previs, amb l’assessorament d’associacions com, en este cas, el CDICV.

Podrà presentar-se qualsevol professional o estudi de disseny amb personalitat jurídica que exercisca el seu treball dins del territori nacional, amb domicili fiscal a la Comunitat Valenciana.

Els qui desitgen participar, han de presentar una candidatura, la inscripció de la qual és gratuïta, incorporant en format PDF: portafolio que arreplegue fins a un màxim de 5 treballs realitzats fins a la data; currículum del professional i/o de l’estudi de disseny; carta de presentació i motivació per a la realització de l’encàrrec; certificat de trobar-se al corrent de pagament en l’AEAT; còpia del CIF; i alta de l’IAE,

 

Es tindrà en compte i valorarà especialment l’experiència prèvia en muntatges o projectes similars; la qualitat, originalitat i capacitat d’innovació en els treballs presentats; la inclusió en l’equip de treball d’alumnes en pràctiques i estudiants de disseny; la possible aportació al projecte d’un col·laborador extern o patrocinadors que compartisquen els valors del Mercat Central (història, experiència, vivència, moments singulars, tracte personal, assessorament, proximitat, qualitat, frescor, espai singular, naturalitat, sostenibilitat, sabor, tradició i avantguarda al mateix temps, valencianía o imatge); la carta de presentació i motivació per a realitzar l’encàrrec; i la reutilització d’elements decoratius ja existents, propietat de l’Associació de Venedors del Mercat Central.

Les zones d’intervenció per a la decoració de Nadal són les portes dels accessos al Mercat (Carrer Palafox, Plaça del Mercat, Carrer Vell de la Palla, Avinguda de l’Oest, Carrer Carabasses i Plaça Ciutat de Bruges), les fonts, les cúpules i els corredors.

El projecte haurà de contemplar almenys la decoració dels eixos principals que unixen les portes de l’Avinguda de l’Oest a Plaça del Mercat; del Carrer Palafox al Carrer Vell de la Palla (accés pescateria); i del Carrer Carabasses a Plaça Ciutat de Bruges.

S’hauran de decorar, a més, els dos punts d’informació situats en la planta comercial i en el soterrani, al costat de l’accés al vestíbul de l’aparcament; els balcons i façanes, amb el vistiplau de Patrimoni; i un arbre de Nadal a la porta del Carrer Palafox.

La plataforma central que es troba sota la cúpula quedarà reservada per a la ubicació del Betlem que és realitzat anualment pels venedors.

El pressupost per a l’execució del contracte no podrà superar els 20.000 euros, IVA exclòs.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 de maig a les 14 h. El professional o estudi de disseny serà seleccionat per un jurat format per professionals de reconegut prestigi del disseny interior i d’altres índoles del disseny i docència, a proposta del Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interior de la Comunitat  Valenciana, i representants de l’Associació de Venedors del Mercat Central. Es comptarà amb la participació de representants de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València i de la Direcció General de Patrimoni Cultural.

 

Cridada a projecte (pdf)

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad