• • A més de continuar repartint, com tot l’any, en les zones residencials, es reforça a l’estiu a les platges del sud, des del Perellonet fins a Cullera
  • • Este servei, que recorda als seus clients la possibilitat de rebre els productes que més els agraden estiguen on estiguen, s’ha consolidat ja com una excel·lent alternativa a la compra presencial

LLEVAMOS TU COMPRA

València, 18 de juny de 2024 El Servei a Domicili del Mercat Central de València torna a realitzar els seus lliuraments en les zones d’estiueig a les platges del sud per a atendre la demanda dels seus clients també quan es desplacen a la seua segona residència durant el període estival.

 

El Servei a Domicili està atenent nombroses comandes cada dimecres al Perellonet, Sueca i Mareny Blau. El dimecres és el dia de la setmana en què es fa repartiment en la costa, entre Puçol i Cullera. Al matí, en la costa nord, i, a la vesprada, en la costa sud.

El Servei a Domicili del Mercat Central, que recorda als seus clients la possibilitat de continuar comprant els productes que més els agraden també durant les seues vacances i rebre les seues comandes estiguen on estiguen, s’ha consolidat com una excel·lent alternativa a la compra presencial. Algunes persones van descobrir este servei, que porta funcionant més de trenta anys, durant la pandèmia i l’han incorporat com una opció de compra, a la qual cada vegada recorren més.

El Servei a Domicili, davant l’increment de la demanda experimentada, va reorganitzar les seues rutes en 2021, acurtant els terminis de lliurament i incrementant la freqüència de repartiment.

A València i l’àrea metropolitana, el repartiment es realitza tots els dies, de dilluns a dissabte, sempre en el dia i en funció de les rutes i els torns, que es poden consultar en la web, en el Servei d’Atenció al Client i parades de venda. A València hi ha torn de repartiment matí i vesprada per a tots els barris de la ciutat.

El Servei a Domicili garanteix el lliurament, a més, en torns programats segons el destí, tant a diferents localitats de l’àrea metropolitana com a zones residencials com Terramelar, L’Eliana, Mas Camarena, Santa Bàrbara, La Canyada, El Vedat, Alfinach, El Bosc i El Saler, entre altres.

Les eixides a altres destins de la província de València són de dilluns a dijous, assegurant el lliurament abans de les 13:30 h de l’endemà.

El Servei a domicili del Mercat Central porta les compres a qualsevol punt de la península, amb enviament a través de SEUR Fred i termini de lliurament entre 24 i 48 hores.

Qui desitge utilitzar el Servei a Domicili pot optar per fer la compra personalment en el Mercat, per telèfon, per correu electrònic o a través de la web.

Mitjançant aquesta pàgina -que disposa d’un pla interactiu, que canvia conforme canvien les dades en temps real, i de fitxes de totes les parades- resulta molt fàcil i atractiu realitzar la compra, amb la possibilitat d’adquirir prop de 20.000 productes com a fruita, verdura, pollastre, carn, peix, menjades per a portar, vins, productes gurmet, fruita seca, congelats, salaons… i qualsevol recipient per a cuinar-los a casa. I també rebre’ls on es desitge, en poques hores o pocs dies, en funció del destí.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad