Els emprenedors podran presentar els seus projectes entre el 30 de maig i 20 de juliol de 2024

La Federació  Empresarial  Comarcal  de l’Alt    Palància  “FECAP”,  convoca  l’IX Concurs Alt Palància Emprén amb un premi de 1.000 euros al millor projecte.

Amb este premi, Fecap vol reconéixer la capacitat emprenedora, la innovació, el talent i la creativitat empresarial premiant l’esforç per posar en marxa projectes innovadors i sostenibles amb perspectives reals de creació d’ocupació a la comarca de l’Alt Palància.

L’objectiu del concurs és promoure l’emprenedoria i la cultura innovadora, afavorint el desenvolupament de nous projectes, i sensibilitzant sobre les capacitats i oportunitats per a innovar en l’entorn actual.

El premi per al projecte guanyador del concurs serà en metàl·lic, per un import de 1.000 €. L’import del premi s’haurà d’invertir en el projecte guanyador, havent de justificar davant la FECAP la seua posada en marxa i evolució durant l’any 2025.

El lliurament del premi s’efectuarà en el marc de la VII Trobada Empresarial de l’Alt Palància, que està previst realitzar-se el dia 4 d’octubre de 2024, i el/la guanyador(a) es compromet a l’assistència a este. El termini de presentació dels projectes és del 30 de maig al 20 de juliol 2024, i s’enviaran per correu electrònic a: fecap@fecap.org.

Les bases del concurs es poden descarregar punxant ací.

Este concurs compta amb el suport de la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Alt Palància.

 

 

FECAP

Telf. 964711644 – 619940324. Correu fecap@fecap.org

CARTEL IX CONCURSO EMPRENDE 2024_REDES-min

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad