En el si de Confecomerç, a través de les seues organitzacions membre, es firmen la majoria dels convenis col·lectius sectorials que s’apliquen al sector del comerç.

 

La Comissió de Relacions Laborals de Confecomerç s’ha constituït este 23 d’abril de 2024 amb representants de les diferents organitzacions sectorials que formen part de la Confederació.

Són molts els canvis normatius que afecten les relacions laborals en el comerç i, per això, esta Comissió es constitueix com un fòrum permanent d’àmbit estrictament empresarial, en el qual compartir les pràctiques, experiències i plantejaments que poden ser útils a l’hora d’enfocar la negociació col·lectiva en un determinat àmbit funcional, o simplement per a fixar la posició de les empreses i professionals integrats en Confecomerç front qualsevol situació que puga tindre repercussió sobre la despesa laboral dels comerços associats.

Actualment, la majoria dels convenis col·lectius sectorials que s’apliquen en el sector del comerç es firmen per organitzacions membre de Confecomerç, en el si d’esta organització que reuneix 203 associacions i federacions territorials, sectorials i de mercats municipals de la Comunitat Valenciana i a prop de 12.000 comerços.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad