Comerços València Centre ha sigut guardonada amb el prestigiós Premi Nacional al Millor Centre Comercial Obert, concedit pel Ministeri d’Economia, Comerç Interior i Empresa per a destacar la labor de promoció i desenvolupament dels centres comercials oberts, així com la prestació de servicis als seus associats, el suport a la formació i digitalització dels comerços, la realització d’activitats de dinamització per a fomentar el comerç i atraure el turisme de compres.

Borja Ávila, president de Comerços València Centre, considera necessari “traure pit per este reconeixement i dir als ciutadans que el sector del comerç i l’artesania són fonamentals i importants per a la seua qualitat de vida“. Per a això, l’associació ha llançat una campanya generada amb Intel·ligència Artificial sota el lema “Un premi que ens inspira a continuar creixent“. Esta acció busca ressaltar el compromís continu de l’Associació en suport i impuls de les empreses del centre de València.

L’organització, que és membre de Confecomerç, ha iniciat la campanya amb el llançament d’un videoclip creat íntegrament amb intel·ligència artificial que combina imatges amb una pegadiza cançó. Esta iniciativa demostra la capacitat d’innovació i adaptació a les tendències de consum, que han sigut clau per a l’obtenció del Premi Nacional.

A més, com a part de la promoció del premi, Comerços València Centre distribuirà milers de bosses amb el segell del premi entre els seus més de 460 associats, així com salvamanteles per a l’hostaleria. La campanya inclourà també una àmplia difusió en xarxes socials i anuncis en els opis de la plaça de l’Ajuntament de València del 25 al 30 de març.

Amb esta iniciativa, Comerços València Centre brinda visibilitat a les 461 empreses associades d’esta àrea, que juntament amb les seues més de 2.000 treballadors de l’àrea de Ciutat Vella, l’Eixample i Extramurs contribuïxen a consolidar el cor de València com a destí comercial de referència, destacant la singularitat dels comerços del centre de València, enfortint l’oferta comercial i contribuint al creixement econòmic de València.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad