La Junta Directiva de Confecomerç va celebrar este 13 de març la seua primera reunió de 2024, amb la participació dels nous membres que es van incorporar a este òrgan directiu després de l’Assemblea General de 2023.

La Directiva va aprovar la memòria d’activitats i comptes de 2023 i va donar el vistiplau al programa d’actuacions i pressupost per a 2024. També es va aprovar la incorporació de 6 noves associacions a l’organització.

En la trobada, es van abordar molts dels assumptes que preocupen el sector i en els quals la Confederació està treballant.

El president de Confecomerç, Rafael Torres, va exposar la necessitat de treballar conjuntament i de la mà de la Direcció General de Comerç en l’actualització de la Llei de Comerç Minorista de la Comunitat Valenciana, que data de 2011, o en la revisió de les bases d’ajudes per a associacions i comerços.

A més, va expressar la necessitat d’adequar la normativa en la qual el Govern central i l’europeu estan treballant, com la Llei de Morositat o la reducció de la jornada laboral a 37,5 hores, a la realitat i característiques dels xicotets comerços, que representen el 98% del teixit comercial de la Comunitat Valenciana.

La Junta Directiva va valorar l’última campanya de conscienciació que s’ha llançat, en col·laboració amb Cambra València i amb la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, “El Treball de La meua Vida”, i va poder conéixer en major detall alguns dels projectes en els quals la Confederació està treballant.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad