Sis de cada deu persones que treballen en el xicotet comerç són dones. Algunes, al capdavant. Unes altres, atés el públic i fent altres labors de gestió i organització. Totes elles, contribuint a fer d’este un dels sectors d’activitat més rellevants de la Comunitat Valenciana per la seua aportació econòmica, creació d’ocupació i contribució social.

Per a donar visibilitat al paper de les dones en el xicotet comerç de la Comunitat i posar en valor la seua important participació en la creació de riquesa local i creixement sostenible, Confecomerç ha llançat este mes de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una campanya amb el lema “Darrere d’este xicotet comerç, hi ha una gran dona”.

 

L’acció proposa identificar tots aquells establiments liderats per dones o que compten amb elles en les seues plantilles i fer que el missatge d’esta campanya arribe de manera alta i clara a la societat.

 

Per a això, ha dissenyat cartells amb l’eslògan de la campanya que els comerços podran lluir en els aparadors.

 

En paral·lel, la Confederació i les associacions membre difondran l’acció i els missatges de la campanya a través de les seues pàgines web i xarxes socials, així com altres canals de difusió interna i externa.

 

La idea és celebrar el 8 de març reconeixent el paper de la dona en el xicotet comerç i que els aparadors lluïsquen el missatge de la campanya durant el temps que desitgen.

Esta acció, que compta amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s’alinea amb el compromís de Confecomerç de promoure un comerç minorista responsable i sostenible, en el qual la igualtat i la responsabilitat social juguen un paper crucial.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad