• L’esdeveniment celebrat dilluns passat va comptar amb la presència de regidors de l’àrea de mercats d’Alacant, Alcoi, Borriana i amb membres de les organitzacions adherides a Confemercats

 

València, 5 de juny de 2024.- Membres de l’organització que agrupa els mercats municipals de la Comunitat Valenciana, Confemercats, sorgida en el si de Confecomerç van participar dilluns passat en la I Trobada de Mercats-Empreses, promogut per la Confederació de Mercats Tradicionals d’Espanya. La iniciativa va congregar a més d’un centenar de representants de mercats, regidors i empreses.

 

En la Trobada, que va tindre lloc a l’Escola de Comerç del Mercat de Sant Cristòfor de Madrid, es van donar a conéixer projectes innovadors d’implantació en mercats municipals, encaminats a la millora dels seus servicis, així com propostes tecnològiques per a adaptar-se als nous hàbits de compra, especialment focalitzats en el col·lectiu dels més joves.

 

En la trobada van participar regidors de l’àrea de comerç i mercats de la Comunitat Valenciana: Lidia López regidor de l’Ajuntament d’Alacant, Alejandro Cerradelo de l’Ajuntament d’Alcoi i María Asunción Fandos de l’Ajuntament de Borriana, així com tècnics municipals, gerents i representants d’associacions de mercats, integrades en CONFEMERCATS de Castelló, Borriana, València, Alcoi i Alacant.

 

La presidenta de Confemercats, Merche Gayet, ha destacat que “la primera trobada de Mercats i Empreses representa una oportunitat per a conéixer totes aquelles millores que es poden implantar en els mercats, al mateix temps que permet descobrir els avanços tecnològics que s’estan duent a terme, innovant en canals de venda. A més, la iniciativa té per objectiu abordar temes que afecten per igual als mercats de tota Espanya, afavorint la interacció i intercanvi de propostes entre representants, tècnics, empreses i membres de regidories d’ajuntaments corresponents a l’àrea de mercats”.

En esta primera Trobada es van analitzar entre altres qüestions la gestió de residus, iniciatives tecnològiques com el desenvolupament d’una app, per a incentivar la venda en els mercats, els carregadors elèctrics de vehicles industrials, i es van presentar propostes per a l’impuls, gestió i promoció d’esdeveniments, amb la finalitat de fomentar la dinamització comercial dels mercats municipals.

CONFEMERCATS

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad