A partir d’ara, els clients del Mercat Central de València podran també transportar les seues compres tornant a casa a les seues llars utilitzant un nou servei personalitzat. La campanya ‘Necessites un taxi, nosaltres te’l sol·licitem’ acaba de posar-se en marxa per a facilitar les compres als clients que vulguen tornar a les seues cases amb les seues compres en aquest mitjà de transport.

La sol·licitud del taxi haurà de realitzar-se a través de les parades de venda o el Servei d’Atenció al Client indicant el nom, nombre de persones i punt de recollida (porta de La Llotja o porta de l’Avinguda de l’Oest). Els taxis col·laboradors, que se sumen a la iniciativa, mostren el missatge ‘Ens encanta portar-te. Mercat Central’.

Amb aquest servei el Mercat pretén oferir una alternativa de transport públic més als clients que acudeixen a realitzar les seues compres, millorant els accessos, que s’han complicat a conseqüència de les intervencions de reurbanització. En l’actualitat, les parades de taxi més pròximes es troben en la Plaça de l’Ajuntament i en l’Avinguda de l’Oest.

La presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Centra, Merche Puchades, ha mostrat l’interés per “afavorir l’accessibilitat a través de transport públic dels clients, lluitant per més línies d’autobús, per l’obertura del pàrquing de la Plaça Juan de Villarasa- Parcent i per l’accés a través de qualsevol mitjà al Mercat Central”.

Necesitas un taxi_MERCATR CENTRAL_1

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad