• Red.es modifica les bases de Kit Digital i amplia l’ajuda per al segment III
  • La convocatòria s’obrirà al juny i tindrà caràcter retroactiu
  • Necessites ajuda amb la teua sol·licitud? Informa’t ací

 

Les empreses d’entre 0 i menys de 3 treballadors (segment III) podran adquirir maquinari amb el bo extra de 1.000 euros que Red.es acaba d’incloure en l’ajuda del Kit Digital.

L’entitat, adscrita al Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, ha modificat les bases de les ajudes de Kit Digital, ampliant l’ajuda per a les microempreses i autònoms i incloent la categoria de “Lloc de treball Segur”, que incorpora maquinari.

A partir d’ara, els autònoms i microempreses amb menys de 3 treballadors podran sol·licitar bons digitals per valor de 3.000 euros, enfront de l’ajuda de 2.000 euros a la qual podien accedir fins al moment.

Este augment de l’ajuda tindrà caràcter retroactiu, és a dir, podran sol·licitar-la aquelles empreses beneficiàries del segment III que ja l’hagueren demanada amb anterioritat i fins i tot si ja han consumit el seu bo digital, garantint així, els principis d’igualtat de tracte, no discriminació i transparència.

La sol·licitud de l’ajuda amb la nova quantia podrà realitzar-se una vegada s’haja obert el formulari de sol·licitud el mes de juny. A partir d’eixe moment, les empreses del segment III podran sol·licitar l’ajuda de 3.000 euros.

Si ja ha sigut beneficiari/a, i vol sol·licitar l’ampliació de 1000 euros, el procés serà molt senzill: només ha d’entrar en el seu expedient, seleccionar el botó habilitat per a això i firmar eixa conformitat. En aquest cas, la concessió és automàtica.

Nova solució: Lloc de treball Segur 

Amb esta modificació de l’Orde de Bases, sactualitza també el Catàleg de Solucions de Digitalització per a este segment III i es crea la solució “Lloc de treball segur” que inclou un dispositiu hardware que ha de tindre integrat en el producte i en el preu una llicència que complisca amb els requisits establits per a la categoria X, de Ciberseguretat, a més d’un encriptat/xifratge en repòs, que assegure la privacitat de les dades i documents emmagatzemats en el dispositiu.

Amb esta categoria es pretén afavorir l’automatització de tasques, la gestió eficient de les dades i la comunicació fluida. L’objectiu és millorar la productivitat i la competitivitat d’este segment en un entorn segur. 

La quantia màxima subvencionable per a esta solució és de 1.000 euros, sent subvencionables ordinadors portàtils o ordinadors de sobretaula nous, que hauran de complir uns requisits mínims quant a emmagatzematge, processador, memòria RAM, sistema operatiu, entre altres requisits que arreplega al complet l’Orde de Bases i que es pot consultar en este enllaç, a més d’en Acelera PYME.

Les empreses que resulten beneficiàries de l’ajuda d’este segment per primera vegada i que vulguen implantar la solució de Lloc de treball Segur hauran de combinar-la amb una altra solució addicional de les quals inclou el Catàleg.

L’adhesió com a agents digitalitzadors estarà oberta durant tota la duració del Programa.

Les mitjanes empreses, noves beneficiàries del Programa 

En esta modificació s’inclouen a més les mitjanes empreses com a noves beneficiàries de l’ajuda de Kit Digital i s’establixen dos nous segments en funció del nombre d’empleats. D’una banda, el segment IV, que estarà format per empreses d‘entre  50 i menys de 100 treballadors la quantia dels quals de l’ajuda serà de 25.000 euros i, per una altra part, el segment V compost per empreses d’entre  100 i menys de 250 treballadors per als quals el bo digital serà de 29.000 euros.

La sol·licitud per a mitjanes empreses es podrà realitzar una vegada es publique la convocatòria corresponent i posteriorment, s’òbriga el formulari de sol·licitud. Està previst que siga en l’últim  trimestre de l’any 2024.

 

Més informació

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información - Gestionar mis preferencias
Privacidad